Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 123


Duminică, de Ziua Forțelor Terestre, Exerciții demonstrative, concerte și retragere cu torțe


Cu prilejul Zilei Forțelor Terestre, duminică, 23 aprilie, în Parcul Tineretului din Capitală, Statul Major al Forțelor Terestre va organiza, între orele 10.00 și 18.00, activități cultural-recreative.

Astfel, militarii vor prezenta tehnica de luptă, armamentul și echipamentul din dotare, vor avea loc exerciții demonstrative de intervenție a echipei EOD, exerciții de supraviețuire, procedee de escaladare, tiroliană, tehnici de autoapărare, precum și exerciții de mânuire a armamentului.

Între orele 15.00 și 18.00 va avea loc un spectacol susținut de formații artistice ale cercurilor militare, precum și un concert de muzică de fanfară, corală și instrumentală.

Tot duminică, de la ora 19.15, pe Esplanada Palatului Cercului Militar Național va avea loc un concert de muzică de fanfară și muzică ostășească susținut de Muzica Reprezentativă a M.Ap.N. și de corul Academiei Tehnice Militare.

Retragerea cu torțe va începe la ora 20.30, în fața Palatului Cercului Militar Național, și va continua spre Opera Națională București - Podul Cotroceni - Șoseaua Cotroceni - Bd. Iuliu Maniu- Bd. Vasile Milea - Drumul Taberei - Statul Major al Forțelor Terestre.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: colonelul Romeo Feraru, telefon 0724 221 837.


Secția Presă