Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: ,

 


Comunicat nr. 151


Workshop - ul „Prototipuri realizate în Ministerul Apărării Naționale”


Departamentul pentru armamente va organiza workshop-ul „Prototipuri realizate în Ministerul Apărării Naționale” miercuri, 24 mai, începând cu ora 11.00, la sediul Agenției de Cercetare pentru Tehnică și Tehnologii Militare.

La activitate vor participa reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Economiei, Ministerului Cercetării și Inovării, precum și reprezentanți ai structurilor din sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională.

În cadrul grupului de lucru vor fi prezentate principalele realizări obținute în cadrul Planului Sectorial de Cercetare-Dezvoltare al M.Ap.N.

De asemenea, manifestarea își propune identificarea de soluții pentru implementarea programului de guvernare în perioada următoare, care prevede revitalizarea structurilor de cercetare astfel încât acestea să devină motorul dezvoltării industriei naționale de apărare la orizontul anului 2020.

Workshop-ul cuprinde și o expoziție unde vor fi prezentate cele mai semnificative realizări ale cercetătorilor științifici din cadrul Agenției de Cercetare pentru Tehnică și Tehnologii Militare, Academiei Tehnice Militare și Centrului de Cercetări Științifice Medico-Militare.

Jurnaliștii interesați să participe la eveniment sunt rugați să transmită până miercuri, 24 mai, ora 8.30, pe adresa de e-mail relatii.publice@dpa.ro, datele de identificare (nume, prenume, seria și numărul actului de identitate, instituția media pe care o reprezintă și numărul de telefon), precum și datele de identificare ale autovehicului de transport.

Reprezentanții mass-media vor fi așteptați miercuri, 24 mai, între orele 10.15-10.50, la sediul Agenției de Cercetare pentru Tehnică și Tehnologii Militare, situat în Str. Aeroportului nr. 16, Comuna Clinceni, jud. Ilfov.

Persoană de contact, lt.col. Cezar STROE, telefon 0741 285 301, 0724 814 617.


Secția Presă