Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 155


Ziua Porților Deschise la Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul”


Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” organizează sâmbătă, 27 mai, între orele 10.00-16.00, Ziua Porților Deschise la sediul unității din Bulevardul General Vasile Milea, nr. 5-7, sector 6, București.

La eveniment, alături de militarii brigăzii, vor participa reprezentanți ai unor instituții de învățământ și cultură bucureștene, edituri, asociații de reconstituire istorică și colecționari de elemente de echipament și obiecte militare.

Vizitatorii vor putea asista la festivitatea de arborare a drapelului, un concert de muzică militară, un exercițiu demonstrativ al Detașamentului Drill-team, o paradă a uniformelor de epocă, precum și la momente de reconstituire istorică din epoci diferite, prezentate de asociațiile invitate. De asemenea, va fi organizată o expoziție de tehnică și echipament și vor exista oportunități de prezentare a carierei militare, a instituțiilor de învățământ și cultură, a asociațiilor de reconstituire istorică și a celor de colecționari de elemente de echipament și obiecte militare.

Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment vor fi așteptați sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 10.00, la sediul unității. Persoană de contact: Elisabeta Preda, tel: 0769 656 624.


Secția Presă