Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 167


Conferință internațională pe problematica de gen


Ministerul Apărării Naționale organizează, în zilele de 13 și 14 iunie, la Palatul Cercului Militar Național din București, conferința internațională cu tema “Diseminarea problematicii de gen în rândul leadership-ului din domeniul securității și apărării”.

Conferința se desfășoară sub egida Procesului Reuniunilor Miniștrilor Apărării din Europa de Sud-Est (SEDM) și se înscrie în ansamblul de acțiuni întreprinse de România, în calitate de națiune-lider, pentru dezvoltarea proiectului “Femei Lider în domeniul Securității și Apărării”, fiind destinată experților pe problematica de gen din statele membre ale SEDM.

La eveniment au fost invitați să participe reprezentanți ai ONU și ai NATO, precum și ai altor organizații internaționale cu experiență relevantă în domeniu.

Jurnaliștii interesați să participe la deschiderea conferinței sunt așteptați marți, 13 iunie, începând cu ora 08.45, la Sala Bizantină a Palatului Cercului Militar Național (intrarea dinspre strada Constantin Mille). Persoană de contact: locotenent-colonel Monica Szlavik, 0730.591.109.


Secția Presă