Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 188


Ministrul apărării naționale, în vizită de informare la sediul Batalionului 30 Vânători de Munte


Ministrul apărării naționale, Adrian Țuțuianu, însoțit de generalul Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General, s-a aflat duminică, 2 iulie, într-o vizită de informare la sediul Batalionului 30 Vânători de Munte ,,Dragoslavele” din municipiul Câmpulung, jud. Argeș.

În cadrul vizitei, au fost prezentate măsurile dispuse la nivelul batalionului în urma accidentului din data de 29 iunie și stadiul cercetărilor de natură administrativă desfășurate de comisia numită de șeful SMG.

Ministrul apărării naționale s-a informat cu privire la măsurile luate până în prezent pentru sprijinul familiilor celor trei militari decedați în accident și a asigurat întreaga susținere a conducerii MApN pentru ca drepturile cuvenite familiilor să fie asigurate la timp și în totalitate.

A fost prezentată, de asemenea, o informare referitoare la condițiile de muncă și de trai ale oamenilor, la problemele sociale ale acestora, situația încadrării cu tehnică și personal, activitățile desfășurate în acest an și obiectivele unității.


Secția Presă