Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 255


Vizit de lucru n garnizoana Trgoviște


Ministrul aprrii naionale, Adrian uuianu, mpreun cu șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciuc, au vizitat vineri, 11 august, uniti militare din Trgoviște.

n cadrul vizitei de lucru desfșurate la sediul Batalionului 114 Tancuri „Petru Cercel”, ministrul aprrii naionale a fost informat de echipa de conducere a unitții cu privire la misiunile i obiectivele militarilor din subordine. De asemenea, oficialilor M.Ap.N. le-au fost prezentate terenurile de instrucie, echipamentele i tehnica de lupt din dotarea unitții.

Echipa de conducere a M.Ap.N. s-a ntlnit i cu personalul Batalionului 22 Transport „Dmbovița” și s-a informat cu privire la situația ncadrrii cu personal și starea tehnicii din dotare, dar i la nevoile de sprijin din partea ministerului.

Tot n cadrul vizitei din garnizoana Trgoviște, ministrul Adrian Țuțuianu și generalul Nicolae Ciuc s-au deplasat la sediul Bazei 1 Logistice Teritoriale „Carpatica” și al Centrului 185 Mentenanț „Radu cel Mare”, unde le-au fost prezentate depozitele și infrastructura unitții, precum și o sintez a misiunilor efectuate.

De asemenea, ministrul aprrii naționale a vizitat Cercul Militar din oraș și a manifestat interes n a identifica, mpreun cu autoritțile publice locale, soluții optime prin care aceast cldire, construit n perioada 1906 - 1907, s intre ntr-un program de reabilitare și renovare.

La Policlinica Militar din Trgoviște, personalul medical a informat echipa de conducere a M.Ap.N. cu privire la condițiile n care și desfșoar activitatea și a prezentat proiectele de modernizare a infrastructurii și de dotare cu aparatur medical performant.

***

Activitatea s-a nscris n cadrul vizitelor programate de ministrul aprrii naționale, n principalele garnizoane din țar, pentru a se informa cu privire la nevoile de nzestrare ale unitților militare, dar și la provocrile cu care se confrunt militarii n ndeplinirea misiunilor.


Secia Pres