Ministerul Apărării Naţionale
Ministerul Apărării Naţionale
Direcţia Informare şi Relaţii Publice

E-mail: presamapn@mapn.ro , Contact: 021-319.60.22

Comunicat nr. 307


Invictus Team Romania pleaca la Toronto


Echipa care va reprezenta Romania la Invictus Games Toronto 2017 va pleca joi, 21 septembrie, catre Canada. Avionul va decola in jurul orei 9.30 de pe Aeroportul Internațional ”Henri Coanda”.

Jurnaliștii care doresc sa asiste la ceremonia de plecare vor fi așteptați la intrarea in Baza 90 Transport Aerian “Comandor aviator Gheorghe Banciulescu” din Otopeni, incepand cu ora 07.00, iar accesul se va face pe baza actului de identitate si a legitimatiei de presa. Intrarea in baza se va face urmand traseul DN1 – strada 23 August (Otopeni) – strada I.C. Bratianu (Otopeni).

Deoarece incercam sa asiguram accesul presei pe platforma unde este aeronava (Aeroportul Internațional ”Henri Coanda”), rugam reprezentantii mass-media sa trimita datele de identificare pentru acreditare, inclusiv o fotografie tip legitimație, pana miercuri, 20 septembrie, ora 14.00, pe adresa de e-mail presamapn@mapn.ro. Persoana de contact pentru detalii suplimentare capitanul Gabriel Ion, telefon 0747.989.754.

* * *

Romania va fi reprezentata la Toronto de 15 militari raniti sportivi, care vor participa la șase discipline sportive individuale - tir cu arcul, atletism, canotaj in sala la simulator, haltere, ciclism si inot. La acestea se adauga, ca sport de echipa, volei din pozitia sezand.

Participarea delegatiei Romaniei la aceste jocuri arata valorile specifice militarilor romani: spiritul de invingator, coeziunea luptatorilor si solidaritatea umana.

Programul competițiilor poate fi consultat la adresa de web http://invictus.armataromaniei.ro/, iar informații suplimentare și transmisii in direct ale intrecerilor sportive se vor regasi pe urmatoarele pagini de social media:
https://www.facebook.com/mapn.ro/, https://www.facebook.com/InvictusTeamRomania/, https://www.facebook.com/Centrul.Televiziune.Film.MAPN/