Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 320


Simpozionul “Europe: Building Trust” al forelor pentru operaii speciale


Ministrul aprrii naionale, Mihai Fifor, i eful Statului Major General, generalul Nicolae Ciuc, vor participa la Simpozionul forelor pentru operaii speciale cu tema “Europe: Building Trust”, organizat de Fundaia Global Special Operations Forces (Global SOF) n parteneriat cu Ministerul Aprrii Naionale, n zilele de 27 i 28 septembrie, la Hotelul „JW Marriott” din București.

Evenimentul, care se desfșoar pentru a doua oar n Europa, i propune crearea unei comuniti format din factori de decizie politico-militari, specialiti militari i operatori economici care s promoveze i s contribuie la o mai bun nelegere a rolului i importanei forelor pentru operaii speciale n noul context internaional de securitate.

Totodat, activitatea reprezint o oportunitate pentru creterea vizibilitii i promovarea imaginii Armatei Romniei i a structurilor de fore pentru operaii speciale, att pe plan naional ct i internaional.

n cadrul simpozionului, va fi organizat i o expoziie de tehnic militar specific forelor pentru operaii speciale, la care i-au anunat participarea peste 24 de companii private din domeniu.

Jurnalitii interesai s asiste la deschiderea evenimentului, miercuri, 27 septembrie, ora 09.30, sunt rugai s se acrediteze prin completarea formularului de la adresa: https://tools.eventpower.com/reg/index/bbH6zH9m6b și s fie prezenți cu cel puțin 30 de minute nainte de nceperea activitții.

Persoan de contact pentru mai multe detalii referitoare la simpozion: Chelsea Hamashin, chamashin@globalsoffoundation.org, + 1 813-486-7684.


Secia Pres