Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 320


Simpozionul “Europe: Building Trust” al forțelor pentru operații speciale


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, vor participa la Simpozionul forțelor pentru operații speciale cu tema “Europe: Building Trust”, organizat de Fundația Global Special Operations Forces (Global SOF) în parteneriat cu Ministerul Apărării Naționale, în zilele de 27 și 28 septembrie, la Hotelul „JW Marriott” din București.

Evenimentul, care se desfășoară pentru a doua oară în Europa, își propune crearea unei comunități formată din factori de decizie politico-militari, specialiști militari și operatori economici care să promoveze și să contribuie la o mai bună înțelegere a rolului și importanței forțelor pentru operații speciale în noul context internațional de securitate.

Totodată, activitatea reprezintă o oportunitate pentru creșterea vizibilității și promovarea imaginii Armatei României și a structurilor de forțe pentru operații speciale, atât pe plan național cât și internațional.

În cadrul simpozionului, va fi organizată și o expoziție de tehnică militară specifică forțelor pentru operații speciale, la care și-au anunțat participarea peste 24 de companii private din domeniu.

Jurnaliștii interesați să asiste la deschiderea evenimentului, miercuri, 27 septembrie, ora 09.30, sunt rugați să se acrediteze prin completarea formularului de la adresa: https://tools.eventpower.com/reg/index/bbH6zH9m6b și să fie prezenți cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea activității.

Persoană de contact pentru mai multe detalii referitoare la simpozion: Chelsea Hamashin, chamashin@globalsoffoundation.org, + 1 813-486-7684.


Secția Presă