Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 327


Reprezentanții conducerii M.Ap.N. la ceremoniile de deschidere a anului universitar n instituiile militare de nvmnt superior


Ministrul aprrii naționale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciuc, vor fi prezenți luni, 2 octombrie, la ceremoniile de deschidere a anului universitar de nvțmnt la Universitatea Național de Aprare „Carol I” (UNAp), de la ora 9.00, și la Academia Tehnic Militar (ATM), de la ora 11.00.

De asemenea, la activitatea de la UNAp va mai lua parte secretarul general al M.Ap.N., Codrin Munteanu, iar la cea de la ATM secretarul de stat pentru armamente, Florin-Lazr Vldic.

Secretarul de stat Mircea Dușa, șeful Departamentului pentru politica de aprare și planificare, va fi prezent la ceremonia de deschidere a anului universitar la Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Blcescu” din Sibiu, care va avea loc de la ora 9.00.

Secretarul de stat Nicolae Nasta, șeful Departamentului pentru relația cu Parlamentul și informare public, va participa la ceremonia organizat, de la ora 11.00, la Academia Forelor Aeriene "Henri Coand", din Brașov.


Secia Pres