Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 327


Reprezentanții conducerii M.Ap.N. la ceremoniile de deschidere a anului universitar în instituțiile militare de învățământ superior


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, vor fi prezenți luni, 2 octombrie, la ceremoniile de deschidere a anului universitar de învățământ la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” (UNAp), de la ora 9.00, și la Academia Tehnică Militară (ATM), de la ora 11.00.

De asemenea, la activitatea de la UNAp va mai lua parte secretarul general al M.Ap.N., Codrin Munteanu, iar la cea de la ATM secretarul de stat pentru armamente, Florin-Lazăr Vlădică.

Secretarul de stat Mircea Dușa, șeful Departamentului pentru politica de apărare și planificare, va fi prezent la ceremonia de deschidere a anului universitar la Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu, care va avea loc de la ora 9.00.

Secretarul de stat Nicolae Nasta, șeful Departamentului pentru relația cu Parlamentul și informare publică, va participa la ceremonia organizată, de la ora 11.00, la Academia Forțelor Aeriene "Henri Coandă", din Brașov.


Secția Presă