Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 361


Întrevedere cu ambasadorul canadian


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, a avut, marți, 17 octombrie, la sediul M.Ap.N., o întrevedere cu ambasadorul Canadei în România, Kevin Hamilton.

Discuțiile s-au axat pe subiecte importante de pe agenda bilaterală, dar și pe cooperarea în cadrul Alianței Nord-Atlantice. Ministrul Mihai Fifor a exprimat apreciere pentru sprijinul Canadei pentru implementarea deciziilor aliate de consolidare a flancului estic și, în special, pentru contribuția Forțelor Aeriene Regale Canadiene la misiunea de poliție aeriană întărită, în perioada septembrie-decembrie 2017, și pentru prezența militară în cadrul Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est și în Brigada Multinațională de la Craiova.

„Participarea la Jocurile Paralimpice Invictus 2017 a militarilor noștri răniți în teatrele de operații, din echipa Invictus România, a fost un eveniment cu profunde semnificații naționale, iar cu acest prilej, adresez mulțumiri speciale Canadei pentru foarte buna cooperare și pe această dimensiune”, a precizat ministrul apărării naționale.


Secția Presă