Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 373


Vizită de lucru la SMFN


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, a avut luni, 23 octombrie, la sediul Statului Major al Forțelor Navale, o întâlnire cu echipa de comandă a categoriei de forțe.

Șeful SMFN, viceamiralul Alexandru Mîrșu, le-a prezentat ministrului Mihai Fifor și șefului Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, o informare cu principalele activități și starea diferitelor domenii de acțiune.

Concluziile principalelor proiecte desfășurate anul acesta, misiunile aflate în derulare și cele în pregătire, stadiul de execuție al bugetului pe anul 2017 și proiecția bugetară pentru perioada 2018-2026, programele de investiții derulate de Forțele Navale, precum și aspectele legate de managementul de personal au fost temele principale aflate pe agenda discuțiilor.

Mihai Fifor a apreciat informațiile primite și a prezentat amiralilor și ofițerilor din comanda Statului Major al Forțelor Navale principalele preocupări ale conducerii ministerului, cu accent pe asigurarea bugetară și programele esențiale de înzestrare.

Discuțiile vor continua săptămâna aceasta, la Statul Major al Forțelor Aeriene și la cel al Forțelor Terestre.


Secția Presă