Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 392


Informație de presă


Ceremonia militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României va avea loc vineri, 1 decembrie, în Piața Arcul de Triumf din București.
Reprezentanții mass-media care doresc să se acrediteze la acest eveniment sunt rugați să completeze formularul atașat și să-l transmită Departamentului Comunicare Publică al Administrației Prezidențiale (adresă email: presa@presidency.ro sau birouldepresa@presidency.ro) până luni, 20 noiembrie a.c., ora 18:00.

Ecusoanele de acces pentru presa acreditată vor fi distribuite în zilele de 28 și 29 noiembrie, la Administrația Prezidențială, intrarea Leu pietonal.
Menționăm că official broadcaster pentru acest eveniment va fi Televiziunea Română (persoană de contact pentru detalii tehnice: doamna Laura Neagu, număr de telefon 0723.200.878, adresă de e-mail: laura.neagu@tvr.ro).

Note:
• Pentru stabilirea și transmiterea detaliilor organizatorice, vă rugăm ca fiecare instituție să-și desemneze o persoană de contact (nume, prenume, telefon, adresă de e-mail);
• Accesul reprezentanților mass-media se va face doar pe baza acreditării prealabile. Precizăm că nu vor mai fi acceptate acreditări suplimentare după data de 20 noiembrie a.c.


Biroul presă