Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 394


Întâlnire a conducerii M.Ap.N. cu primarul general al Capitalei


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, însoțit de secretarul de stat Nicolae Nasta, a avut miercuri, 15 noiembrie, o întâlnire cu primarul general al municipiului București, Gabriela Firea.

Agenda a cuprins teme de interes comun referitoare la proiecte de infrastructură și imobiliare care pot fi dezvoltate prin colaborarea dintre Ministerul Apărării Naționale și Primăria Municipiului București (PMB).

În cadrul discuțiilor au fost dezbătute posibilitatea folosirii unor suprafețe de teren aflate în administrarea M.Ap.N. în vederea realizării unor proiecte de infrastructură, construcția de locuințe pentru militari și conlucrarea în cadrul proiectului de restaurare și refacerea a spațiilor din zona Monumentului Ostașului Necunoscut, din Parcul Carol.

O altă temă abordată în timpul întâlnirii de astăzi a fost legată de posibilitatea acordării titlului de Cetățean de Onoare al Capitalei unor militari răniți în teatrele de operații.

În finalul discuțiilor, oficialii au concluzionat că întâlnirea a fost deosebit de fructuoasă, existând de ambele părți disponibilitatea pentru o colaborare strânsă între M.Ap.N. și PMB.


Biroul presă