Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 421


Exercițiu de poliție aeriană


Joi, 14 decembrie, începând cu ora 11.00, în Baza Militară din Mihail Kogălniceanu, va avea loc un exercițiu de poliție aeriană, la care vor participa aeronave ale Forțelor Aeriene Române și ale Forțelor Aeriene Regale Canadiene.

Jurnaliștii care doresc să surprindă imagini aeriene pe timpul desfășurării exercițiului, de la bordul unei aeronave C-27J Spartan, sunt rugați să transmită până marți, 12 decembrie, ora 14.00, la adresa de e-mail: presamapn@mapn.ro, următoarele informații: nume, prenume, codul numeric personal, seria și numărul CI și instituția media pe care o reprezintă. Accesul jurnaliștilor la bordul aeronavei va fi asigurat în limita locurilor disponibile, în ordinea sosirii cererilor de acreditare. După primirea confirmării accesului la bord (prin e-mail sau telefonic), jurnaliștii vor fi așteptați pentru îmbarcare joi, 14 decembrie, ora 10.00, la sediul Bazei 90 Transport Aerian din Otopeni, str Zborului, nr.1.

Echipele media care nu se vor deplasa cu aeronava Forțelor Aeriene Române și doresc să surprindă de la sol manevrele de decolare și aterizare ale aeronavelor participante la exercițiu, vor fi așteptate la sediul bazei aeriene din Mihail Kogălniceanu, joi 14 decembrie, între orele 10.00 și 10.30.


Biroul presă