Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 4


Conferinț de pres la sediul Institutului Cantacuzino


Ministrul aprrii naționale, Mihai Fifor, va susține miercuri, 10 ianuarie, de la ora 10.00, o conferinț de pres la sediul Institutului Naional de Cercetare - Dezvoltare Medico - Militar „Cantacuzino”.

Reprezentanții mass-media vor fi ateptai miercuri, 10 ianuarie, ntre orele 9.15 și 9.30, la sediul Institutului Naional de Cercetare - Dezvoltare Medico - Militar „Cantacuzino” (Splaiul Independenței nr. 103, sector 5). Accesul se face pe baza buletinului/crții de identitate și a legitimației de pres.

* * *

Legea pentru aprobarea OUG 66/2017, prin care s-a nfiinat Institutul Naional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militar "Cantacuzino", n subordinea MApN, a fost promulgat de Președintele Romniei luni, 8 ianuarie.

OUG 66/2017 a fost adoptat pe 21 septembrie 2017 i prevede c se nfiineaz Institutul Naional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militar "Cantacuzino", instituie de drept public care desfoar activiti de interes strategic n domeniul asigurrii proteciei intereselor eseniale ale siguranei strii de sntate a populaiei, n subordinea Ministerului Aprrii Naționale, prin preluarea patrimoniului, personalului i activitii Institutului Naional de Cercetare "Cantacuzino", aflat n subordinea Ministerului Sntii, care se desfiineaz.


Biroul pres