Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 25


Întâlnirea ministrului apărării naționale cu psihologii militari


La invitația ministrului apărării naționale, Mihai Fifor, marți, 6 februarie, începând cu ora 8.30, va avea loc, la Palatul Cercului Militar Național din București, o întâlnire a psihologilor încadrați în structurile de asistență psihologică ale Armatei României.

La activitate, alături de ministrul apărării naționale, vor fi prezenți prof. univ. dr. Ion Dafinoiu, președintele Colegiului Psihologilor din România, și prof. univ. dr. Dragoș Iliescu, secretar general al Asociației Psihologilor din România, președintele Comisiei Internaționale de Testare.

Activitatea, organizată de Centrul de investigații sociocomportamentale al MApN, își propune o radiografie a problemelor actuale cu care se confruntă sistemul de asistență psihologică pentru militari, precum și perspectivele și soluțiile concrete de dezvoltare, eficientizare și adaptare a asistenței psihologice la standardele și cerințele operaționale impuse de mediul în care acționează militarii armatei române, atât în misiunile de pe teritoriul național, cât, mai ales, în cele din teatrele de operații.

Reprezentanții mass-media vor avea oportunități foto-video la începutul activității, urmând ca, la finalul activității, ministrul Mihai Fifor să susțină o conferință de presă.

Jurnaliștii interesați să participe la eveniment sunt așteptați marți, 6 februarie, începând cu ora 08.00, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național.


Biroul presă