Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 90


M E S A J U L MINISTRULUI APĂRĂRII NAȚIONALE CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR PASCALE


Aceste zile ale Sărbătorii Învierii Mântuitorului stau sub semnul biruinței luminii asupra întunericului și a vieții asupra morții și ne îndeamnă să ne gândim la lucrurile cu adevărat importante din viața noastră.

Sunt momente în care, mai mult ca oricând, nu trebuie să uităm de sacrificiul pe care militarii noștri îl fac zilnic pentru liniștea fiecăruia dintre noi, pentru asigurarea securității țării și a stabilității Alianței din care facem parte.

Dragi militari români, oriunde v-ați afla slujind sub drapel, în România sau în diferite colțuri ale lumii, departe de casă și de cei dragi, știu că trăiți cu toții Sărbătoarea Paștelui în același spirit românesc, în ideea de a fi mai buni unii cu alții, de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie și de a lupta mereu pentru o cauză dreaptă.

Gândurile mele cele mai sincere se îndreaptă și către veteranii Armatei României, către familiile celor care au căzut la datorie și, deopotrivă, către toți cei care se dedică în fiecare zi îndeplinirii obiectivelor asumate de România, în unitățile militare de pe întreg teritoriul țării, îndeplinind cu succes misiunile încredințate.

Tuturor, vă suntem pe deplin recunoscători și vă asigurăm de întreaga noastră prețuire.

Sărbători fericite și Hristos a Înviat!

Mihai Fifor,
Ministrul Apărării Naționale


Biroul presă