Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 111


Vizita ministrului Mihai Fifor în județul Neamț


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, a efectuat astăzi, 25 aprilie, o vizită de informare la Batalionul 634 Infanterie „Petrodava” din municipiul Piatra-Neamț.

Ministrul apărării a fost informat de către echipa de comandă a batalionului cu privire la condițiile de muncă și de viață ale personalului militar și civil, starea infrastructurii și a tehnicii din dotarea unității nemțene, stadiul realizării obiectivelor încredințate și perspectivele pentru viitor.

„Obiectivul vizitei este acela de a vedea la fața locului condițiile în care vă desfășurați activitatea de zi cu zi și să aflu direct de la dumneavoastră problemele cu care vă confruntați și, cel mai important, cum putem să contribuim la soluționarea lor. Am vizitat multe unități de la preluarea mandatului, pentru că doar așa putem cunoaște adevăratele preocupări ale personalului armatei și situația reală din teren. Nicio sinteză, niciun raport de informare, oricât de bine întocmite nu pot suplini informarea care vine direct de la oameni, nu pot înlocui propriile impresii, culese acolo unde trăiesc și muncesc colegii noștri. Puteți conta pe întregul meu sprijin, este o perioadă importantă pentru regenerarea resurselor acționale ale armatei noastre, fie că vorbim despre investițiile în tehnică de luptă modernă, fie de cele în infrastructura unităților”, le-a transmis ministrul apărării, militarilor Batalionului 634 Infanterie.

Cel de-al doilea moment important pe agenda vizitei de informare din județul Neamț, va fi vizitarea, în data de 26 aprilie, începând cu ora 9.00, a Sanatoriului de balneofizioterapie și recuperare medicală ,,Dr. Dimitrie Cantemir” din localitatea Bălțătești, județul Neamț.

În cadrul vizitei la unitatea medicală, ministrul apărării se va întâlni cu echipa de conducere și va vizita spațiile sanatoriului.


Biroul presă