Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 130


Ceremonia de acordare a denumirii onorifice „Ferdinand I” Academiei Tehnice Militare


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va participa joi, 10 mai, începând cu ora 12.00, la sediul Academiei Tehnice Militare, la Ceremonia de acordare a denumirii onorifice „Ferdinand I” acestei prestigioase instituții.

Jurnaliștii care doresc să participe la activitate sunt rugați să transmită datele de identificare (nume, prenume, instituția media, legitimație presă, nr. carului de reportaj) la adresa de email relatii.publice@mta.ro până joi, 10 mai, ora 8.00. Reprezentanții mass-media vor fi așteptați joi, 10 mai, între orele 10.30 și 11.15, la punctul de control 1 al Academiei Tehnice Militare, din Bulevardul George Coșbuc, nr. 39 - 49. Persoană de contact pentru detalii suplimentare: maior Raluca Dima, telefon 0723 162 897.

* * *

Ceremonia are loc în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, cu ocazia Zilei Regalității și în apropierea împlinirii, de către Academia Tehnică Militară, a 69 de ani de existență neîntreruptă a învățământului politehnic militar.

Personalitatea istorică, militară și academică a Regelui Ferdinand I constituie motivul care a stat la baza deciziei Senatului Universitar al Academiei Tehnice Militare de a conferi acest nume onorific academiei, în anul în care românii sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire, considerat cel mai important act din istoria poporului român.


Biroul presă