Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 245


Ceremonia de ncheiere a exerciiului multinaional „Resolute Castle 18”


Ceremonia de ncheiere a exerciiului multinaional „Resolute Castle 18” va avea loc miercuri, 29 august, ncepnd cu ora 10.00, la sediul Centrului Naional Instruire ntrunit „Getica” din Cincu.

Exerciiul - care a nceput n luna mai și la care țara noastr a fost reprezentat de militari din Brigada 10 Geniu „Dunrea de Jos”, sprijinii cu personal i tehnic din structurile de geniu aparinnd Diviziilor 2 i 4 Infanterie - a avut ca scop creterea nivelului de pregtire i a interoperabilitii dintre structurile de geniu ale Forelor Terestre ale S.U.A., Olandei și Romniei.

Totodat, activitile desfurate au contribuit la dezvoltarea i modernizarea infrastructurii pentru instrucie, proiectele executate fiind cuprinse n programul ERI (European Reasurance Initiative).

Jurnalitii care doresc s asiste la ceremonie sunt rugai s transmit detaliile necesare pentru acces (nume, prenume, serie i numr C.I. i al legitimaiei de pres) la Biroul de informare i relaii publice al Centrului Naional Instruire ntrunit „Getica” din Cincu, pn marți, 28 august, ora 14.00, pe adresa de e-mail relatii.publice01495@forter.ro. Persoan de contact pentru detalii suplimentare: Elisabeta Izota, telefon 0770.279.164.


Biroul pres