Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 245


Ceremonia de încheiere a exercițiului multinațional „Resolute Castle 18”


Ceremonia de încheiere a exercițiului multinațional „Resolute Castle 18” va avea loc miercuri, 29 august, începând cu ora 10.00, la sediul Centrului Național Instruire Întrunită „Getica” din Cincu.

Exercițiul - care a început în luna mai și la care țara noastră a fost reprezentată de militari din Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos”, sprijiniți cu personal și tehnică din structurile de geniu aparținând Diviziilor 2 și 4 Infanterie - a avut ca scop creșterea nivelului de pregătire și a interoperabilității dintre structurile de geniu ale Forțelor Terestre ale S.U.A., Olandei și României.

Totodată, activitățile desfășurate au contribuit la dezvoltarea și modernizarea infrastructurii pentru instrucție, proiectele executate fiind cuprinse în programul ERI (European Reasurance Initiative).

Jurnaliștii care doresc să asiste la ceremonie sunt rugați să transmită detaliile necesare pentru acces (nume, prenume, serie și număr C.I. și al legitimației de presă) la Biroul de informare și relații publice al Centrului Național Instruire Întrunită „Getica” din Cincu, până marți, 28 august, ora 14.00, pe adresa de e-mail relatii.publice01495@forter.ro. Persoană de contact pentru detalii suplimentare: Elisabeta Izota, telefon 0770.279.164.


Biroul presă