Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 275


ntlnire cu reprezentanții asociațiilor militarilor n rezerv și retragere


Secretarul de stat i ef al Departamentului pentru relaia cu Parlamentul i calitatea vieții personalului, Nicolae Nasta, s-a ntlnit joi, 27 octombrie, la sediul Ministerului Aprrii Naționale, cu reprezentanți ai structurilor asociative ale personalului militar n rezerv și n retragere.

n cadrul discuțiilor au fost trecute n revist teme de interes comun și proiectele pe care Ministerul Aprrii Naționale intenționeaz s le promoveze n domeniul social n beneficiul personalului militar și civil, cu referire att la cadrele n activitate, ct și la militarii n rezerv, retragere și veteranii de rzboi, ale cror asociații vor fi consultate n continuare pe parcursul etapelor de elaborare a actelor normative.

Secretarul de stat Nicolae Nasta a apreciat ntlnirea de astzi ca fiind benefic și constructiv pentru ambele prți și a dat asigurri cu privire la disponibilitatea instituției militare la consultri și dialog eficient pe teme de interes comun, pe baza unui calendar agreat n comun.

n cadrul evenimentului s-a stabilit ca pentru anul 2019 s fie elaborat un plan de msuri cu activitțile ce se vor organiza și desfșura de ctre Ministerul Aprrii Naționale pentru mbuntțirea cooperrii cu structurile asociative ale personalului militar n activitate, rezerv, retragere, veterani de rzboi, precum și cu cele care activeaz n domeniul cultului eroilor. Membrii structurilor asociative vor transmite propunerile lor n cursul lunii octombrie, urmnd ca n luna noiembrie, acestea s fie analizate și aprobate, n cadrul ntlnirilor dintre aceștia și reprezentanții conducerii Ministerului Aprrii Naționale.


Biroul pres