Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 289


Conferință de presă la sediul Institutului Cantacuzino


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, va susține marți, 9 octombrie, de la ora 11.30, o conferință de presă la sediul Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare Medico - Militară „Cantacuzino”.

Reprezentanții mass-media care doresc să participe la activitate sunt rugați să transmită până luni, 8 octombrie, ora 20.00, pe adresa de email relpubcantacuzino@mapn.ro, datele de identificare (numele și prenumele, denumirea instituției media, seria și numărul actului de identitate și al legitimației de presă, numărul de telefon și adresa de e-mail), precum și numărul de înmatriculare al DSNG-urilor. Din cauza distanței relativ mari până la sala în care va avea loc conferința de presă, reprezentanții televiziunilor care doresc să transmită în direct sunt rugați să aibă cel puțin 100 de metri de cablu.

Jurnaliștii vor fi așteptați marți, 9 octombrie, între orele 10.30 și 11.00, la sediul Institutului (Splaiul Independenței nr. 103, sector 5, intrarea dinspre Splai).

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: colonel Romeo Feraru, tel. 0724.221.837.


***


Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino" a fost înființat prin OUG 66/2017 ca instituție de drept public ce desfășoară activități de interes strategic în domeniul asigurării protecției intereselor esențiale ale siguranței stării de sănătate a populației, în subordinea Ministerului Apărării Naționale, prin preluarea patrimoniului, personalului și activității Institutului Național de Cercetare "Cantacuzino", care se afla în subordinea Ministerului Sănătății.


Biroul presă