Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 304


Conducerea M.Ap.N. se ntlnește cu Invictus Team Romnia


Echipa care va reprezenta Romnia la Invictus Games Sydney 2018 se va ntalni astzi, 16 octombrie, de la ora 16.00, la sediul M.Ap.N., cu ministrul aprrii naționale, Mihai Fifor, și cu șeful Statului Major al Aprrii, generalul Nicolae Ciuc.

Cu acest prilej, ministrul aprrii naționale va nmna cpitanului echipei drapelul național al Romniei, iar coordonatorul proiectului va realiza o scurt prezentare a lotului Invictus, a disciplinelor la care s-au pregtit militarii participanți și o descriere a competiției ce va avea loc la Sydney.

Jurnalitii acreditai la Ministerul Aprrii Naionale sunt ateptai la sediul instituiei, ntre orele 15.15 și 15.45, la punctul de control nr. 3 ( intrarea dinspre hotel Marriott).

* * *

Romnia va fi reprezentat la Sydney de 15 militari rniți, care vor participa la șase discipline sportive individuale - tir cu arcul, atletism, canotaj la ergometru, powerlifting, ciclism, not. La acestea se adaug, ca sport de echip, volei din poziia eznd.

Participarea delegaiei Romniei la aceste jocuri arat valorile specifice militarilor romni - spiritul de nvingtor, coeziunea lupttorilor i solidaritatea uman.

Informații suplimentare și transmisii n direct ale ntrecerilor sportive se vor regsi pe urmtoarele pagini de social media:
https://www.facebook.com/mapn.ro/;
https://www.facebook.com/InvictusGamesEchipaRomaniei/.


Biroul pres