Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 317


Activitți dedicate Zilei Armatei Romniei organizate joi, 25 octombrie, n Parcul Carol I


Joi, 25 octombrie, n Parcul Carol I, din Capital, vor avea loc manifestri dedicate Zilei Armatei Romniei.

ncepnd cu ora 11.00, militari din toate categoriile de forțe ale armatei vor prezenta elemente de tehnic și echipament din dotare, vor fi organizate ateliere de tir cu arcul și de instrucție pentru promovarea carierei militare - „Military Boot Camp”, standuri de carte, fotografii cu specific militar din actualitate sau istorice. De asemenea, vor avea loc demonstrații de mnuire a armamentului, de tip drill-team, spectacole folclorice și ale muzicilor de fanfar. Accesul publicului va fi liber.

De la ora 15.00, la Mormntul Ostașului Necunoscut vor avea loc o ceremonie militar și religioas care va cuprinde depuneri de coroane de flori, schimbarea grzii la Mormnt, nmnarea și decorarea unor Drapele de lupt.

Jurnaliștii interesați s ia parte la activitatea de la ora 15.00 vor fi așteptați, n zona Mormntului Ostașului Necunoscut, pn la ora 14.30. Accesul se va face pe baza crții de identitate și legitimației de pres.

Menționm c pentru acest eveniment Televiziunea Romn va asigura, n calitate de „official broadcaster”, semnal de televiziune tuturor posturilor interesate, n mod gratuit, cu condiția menționrii, pe parcursul ntregii transmisiuni, ntr-un loc vizibil, a textului „Preluare TVR”. Persoan de contact pentru detalii tehnice: Laura Neagu, telefon 0723.200.878 și 0747069955, adres de e-mail: laura.neagu@tvr.ro.


Biroul pres