Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 317


Activități dedicate Zilei Armatei României organizate joi, 25 octombrie, în Parcul Carol I


Joi, 25 octombrie, în Parcul Carol I, din Capitală, vor avea loc manifestări dedicate Zilei Armatei României.

Începând cu ora 11.00, militari din toate categoriile de forțe ale armatei vor prezenta elemente de tehnică și echipament din dotare, vor fi organizate ateliere de tir cu arcul și de instrucție pentru promovarea carierei militare - „Military Boot Camp”, standuri de carte, fotografii cu specific militar din actualitate sau istorice. De asemenea, vor avea loc demonstrații de mânuire a armamentului, de tip drill-team, spectacole folclorice și ale muzicilor de fanfară. Accesul publicului va fi liber.

De la ora 15.00, la Mormântul Ostașului Necunoscut vor avea loc o ceremonie militară și religioasă care va cuprinde depuneri de coroane de flori, schimbarea gărzii la Mormânt, înmânarea și decorarea unor Drapele de luptă.

Jurnaliștii interesați să ia parte la activitatea de la ora 15.00 vor fi așteptați, în zona Mormântului Ostașului Necunoscut, până la ora 14.30. Accesul se va face pe baza cărții de identitate și legitimației de presă.

Menționăm că pentru acest eveniment Televiziunea Română va asigura, în calitate de „official broadcaster”, semnal de televiziune tuturor posturilor interesate, în mod gratuit, cu condiția menționării, pe parcursul întregii transmisiuni, într-un loc vizibil, a textului „Preluare TVR”. Persoană de contact pentru detalii tehnice: Laura Neagu, telefon 0723.200.878 și 0747069955, adresă de e-mail: laura.neagu@tvr.ro.


Biroul presă