Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 320


Programul conducerii Ministerului Apărării Naționale în data de 25 octombrie


Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, vor participa joi, 25 octombrie, la manifestările organizate cu prilejul Zilei Armatei României de la Păuliș, Carei și București.

Astfel, începând cu ora 8.00, ministrul Fifor și generalul Ciucă vor fi prezenți la ceremonia militară de depunere de coroane de flori de la Monumentul Eroilor din Păuliș, județul Arad, iar de la ora 11.00, la manifestările de la Ansamblul Monumental „Glorie Ostașului Român”, din Carei, județul Satu Mare.

În București, echipa de conducere a M.Ap.N. va participa, începând cu ora 15.00, la Mormântul Ostașului Necunoscut, din Parcul Carol I, la o ceremonie militară și religioasă care va cuprinde depuneri de coroane de flori, schimbarea gărzii la Mormânt, înmânarea și decorarea unor Drapele de luptă.

De asemenea, ministrul Fifor și generalul Ciucă vor vizita expoziția de tehnică și echipamente militare, precum și standurile de promovare a carierei militare amenajate în parc.


Biroul presă