Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 346


Ziua Distinșilor Vizitatori a Exercițiului multinațional SCORPIONS FURY 18


Joi, 15 noiembrie, la Centrul Național de Instruire Întrunită „Getica” din localitatea Cincu, județul Brașov se va desfășura Ziua Distinșilor Vizitatori, eveniment organizat în cadrul Exercițiului multinațional SCORPIONS FURY 2018 (SCFY18).

Exercițiul are ca scop evaluarea Comandamentului Brigăzii Multinaționale Sud-Est, activitatea fiind realizată de specialiști din cadrul Statului Major al Forțelor Terestre și al Comandamentului Diviziei Multinaționale de Sud-Est, și monitorizată de Comandamentul Suprem al Forțelor Aliate din Europa.

Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment, sunt rugați să confirme până miercuri, 14 noiembrie, ora 14:00 pe adresa de e-mail relatii.publice01083@forter.ro, precizând numele, instituția de presă pe care o reprezintă, datele de identificare (serie și număr C.I. sau pașaport), numărul legitimației de presă, adresa de e-mail și numărul de telefon mobil, precum și numărul de înmatriculare al autovehiculului.

Reprezentanții media vor fi așteptați joi, 15 noiembrie, între orele 09:30 și 10:15, în zona Bisericii Fortificate din Satul Cincșor (Comuna Voila), Jud. Brașov, de unde se va asigura transportul până în zona de desfășurare a exercițiului.

Persoane de contact: locotenent Ionuț Toliță - 0755.525.282, PCC Elisabeta Izota - 0268.244.304.

* * *


Comandamentul Brigăzii Multinaționale Sud-Est, situat în Craiova, are misiunea de a asigura cadrul de instruire a structurilor subordonate, precum și comanda și controlul unei operații NATO de tip Articol 5 - Apărare colectivă, pentru a contribui la securitatea teritorială și a populației pe Flancul de Sud-Est al Alianței.


Biroul presă