Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 369


Repetiție generală pentru Parada Militară Națională, vineri, 30 noiembrie, în București


Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri va avea loc sâmbătă, 1 decembrie, în Piața Arcul de Triumf din București.

Ultima repetiția generală, deschisă reprezentaților mass-media, va avea loc vineri, 30 noiembrie, de la ora 10.00, în Piața Arcul de Triumf.

x x x

Pentru Parada Militară Națională de 1 Decembrie, accesul carelor de transmisie (DSNG-uri) în Piața Arcul de Triumf se va face doar vineri, 30 noiembrie, după ora 15.00 (după finalizarea antrenamentului).

Jurnaliștii vor avea acces pietonal doar prin Bulevardul General Constantin Prezan (Piața Charles de Gaulle) până la ora 09.30.

Folosirea dronelor (Remotely Piloted Aircraft Systems - RPAS) în spațiul aerian unde se desfășoară manifestările dedicate Zilei Naționale este interzisă, conform prevederilor articolului 12 din Hotărârea de Guvern nr. 912/2010.

Pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a Paradei militare organizate cu ocazia Zilei Naționale a României și a repetiției, Brigada Rutieră București va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic și informarea conducătorilor auto asupra restricțiilor rutiere pe arterele care converg către Piața Arcul de Triumf, pentru zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.


Biroul presă