Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 379


Crăciunul în marea familie a Armatei României


Ministerul Apărării Naționale organizează vineri, 14 decembrie, între orele 10.00 și 14.00, la SANTA CLAUS KINGDOM de la ROMEXPO (Pavilion C1), evenimentul special „Crăciunul se petrece în marea familie a Armatei României”.

Astfel, copiii militarilor decedați sau răniți în acțiuni militare se vor distra pe pista de karting și pe peretele de escaladă, la bungee dome, wipe out, jocuri gonflabile și fusball, piscina cu bile, vor participa la curse cu obstacole, vor juca air hockey, biliard și ping pong.

După sosirea lui Moș Crăciun, copiii eroilor Armatei României vor primi cadouri, alese cu atenție de Moșul împreună cu Asociația de Caritate din Armata României „Camarazii”.

Evenimentul, aflat la cea de-a 10 a ediție, este organizat în acest an de Direcția calitatea vieții personalului, în parteneriat cu Asociația „Camarazii” și cu sprijinul SANTA CLAUS KINGDOM și Companiei Naționale Romtehnica S.A.

Activitățile dedicate copiilor personalului armatei, decedat sau rănit în urma participării la acțiuni militare, constituie o modalitate de sprijin familial și, în același timp, un prilej pentru promovarea valorilor instituției militare.


Biroul presă