Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 379


Crciunul n marea familie a Armatei Romniei


Ministerul Aprrii Naionale organizeaz vineri, 14 decembrie, ntre orele 10.00 și 14.00, la SANTA CLAUS KINGDOM de la ROMEXPO (Pavilion C1), evenimentul special „Crciunul se petrece n marea familie a Armatei Romniei”.

Astfel, copiii militarilor decedați sau rniți n acțiuni militare se vor distra pe pista de karting și pe peretele de escalad, la bungee dome, wipe out, jocuri gonflabile și fusball, piscina cu bile, vor participa la curse cu obstacole, vor juca air hockey, biliard și ping pong.

Dup sosirea lui Mo Crciun, copiii eroilor Armatei Romniei vor primi cadouri, alese cu atenție de Moșul mpreun cu Asociaia de Caritate din Armata Romniei „Camarazii”.

Evenimentul, aflat la cea de-a 10 a ediție, este organizat n acest an de Direcția calitatea vieții personalului, n parteneriat cu Asociaia „Camarazii” și cu sprijinul SANTA CLAUS KINGDOM și Companiei Naționale Romtehnica S.A.

Activitțile dedicate copiilor personalului armatei, decedat sau rnit n urma participrii la aciuni militare, constituie o modalitate de sprijin familial i, n acelai timp, un prilej pentru promovarea valorilor instituiei militare.


Biroul pres