Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 370


TABĂRA DE VARĂ PENTRU CERCETAȘI – LA FINAL


Tabăra de vară pentru cercetași, desfășurată la Constanța în perioada 6-16 august a.c., a ajuns astăzi la final.

În cadrul festivității de închidere a taberei, care a avut loc la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, tinerii au primit diplome de merit, de excelență, de participare la activitățile din program și la competițiile sportive, de lucru în echipă și de susținere a întregului pluton. Cadoul care i-a impresionat pe cercetași a fost uniforma militară, oferită de unul dintre sponsori.

Cel mai bun cercetaș al ediției de anul acesta a taberei a fost desemnat elevul Costache Sorin, de la Colegiul Național “I. L. Caragiale”, din București, care a primit și o insignă din partea Centrului de Scafandri din Constanța. De asemenea, el va participa, fără a mai fi nevoit să treacă de probele de concurs, la ediția de anul viitor a taberei.

Organizată de Direcția Relații Publice a M.Ap.N., în colaborare cu Statul Major al Forțelor Navale, tabăra de vară pentru cercetași a avut drept scop să promoveze în rândurile elevilor de liceu spiritul de competiție și de echipă, să le dezvolte și valorifice calitățile fizice.

Imagini de la activitate pot fi accesate la www.mapn.ro. Alte informații despre tabără oferă locotenent-colonelul Liviu Dragoman, tel.: 0723-243.666.Biroul de Presa al M.Ap.N.