Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt. Alice Moldovan: 0722 380 138

 


Comunicat nr. 411


INFORMAȚIE DE PRESĂ


La Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național se vor desfășura vineri, 9 septembrie a.c., între orele 10.00 și 12.00, manifestările prilejuite de aniversarea a 85 de ani de la înființarea Centrului Tehnic-Editorial al Armatei.

Prin Decizia Ministerială nr. 506, din 4 septembrie 1920, a luat ființă “Tipografia Ministerului de Răsboiu“, parte a marii familii de “născători de carte”. Apărută ca o necesitate stringentă pentru a “asigura prompta tipărire a diferitelor decrete, decizii, ordine circulare și alte publicații necesare sistemului militar“, acestă instituție și-a onorat numele, în decursul vremurilor, prin promovarea și afirmarea spiritului și tradiției militare.

Cu prilejul aniversării de vineri va fi lansată și lucrarea „Eseu despre arta strategică”, semnată de un colectiv de generali în activitate și în rezervă. Aceasta se adresează unei categorii largi de cititori interesați de problemele generate de terorism, crize politico-militare, cultura militară și strategică.

Jurnaliștii interesați de eveniment sunt așteptați, între orele 9.40-9.50, la intrarea în Palatul Cercului Militar Național, din strada Constantin Mille.Compartimentul Relatii Publice
al Statului Major General