Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: FP Cătălina TEODORESCU

 


Comunicat nr. 460


INFORMAȚIE DE PRESĂ


În data de 29 septembrie 2005, la Luxemburg, Departamentul pentru Armamente din Ministerul Apărării Naționale, împreună cu Direcția Producția de Apărare din Ministerul Economiei și Comerțului și Direcția NATO din Ministerul Afacerilor Externe a organizat Ziua României la sediul Agenției NATO pentru Mentenanță și Aprovizionare (NAMSA).

Evenimentul a urmărit promovarea firmelor din industria națională de apărare și a prilejuit abordarea unor subiecte privind structura organizatorică, responsabilitățile și procedurile de achiziție utilizate de Agenție.

Totodată, au fost prezentate capabilitățile firmelor românești de a furniza produse și servicii și au fost analizate oportunitățile de cooperare bilaterală.

La încheierea activității, locțiitorul șefului Departamentului pentru Armamente, general de flotilă aeriană dr. ing. Ion Eftimie Sandu, a adresat participanților invitația de a vizita Expoziția de Tehnică și Tehnologii Militare EXPOMIL/ICOMIL – 2005, care va avea loc în perioada 20 – 23 octombrie 2005, la București.Departamentul pentru Armamente