Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 497


Prima Conferință Națională de Medicină Aerospațială


Prima Conferință Națională de Medicină Aerospațială va avea loc în zilele de 2 și 3 noiembrie a.c. la Institutul Național de Medicină Aeronautică și Spațială din București.

Organizată de Societatea de Medicină Aeronautică din România, manifestarea oferă specialiștilor români și străini oportunitatea de a dezbate problemele actuale ale medicinii aeronautice.

Cu această ocazie, Institutul Național de Medicină Aeronautică și Spațială aniversează 85 de ani de existență. Prin Decizia ministerială nr. 466 din 06.08.1920 a fost înființat Centrul de Psihofiziologie al Aeronauticii și s-au stabilit “Instrucțiunile pentru funcționarea serviciului sanitar la aeronautica militară și examenul personalului navigant”.

Jurnaliștii care doresc să participe la deschiderea conferinței vor fi așteptați miercuri, 2 noiembrie, între orele 8.15 și 8.25, la intrarea în Spitalul Militar Central (Calea Plevnei, nr. 134).
Detalii suplimentare pot fi obținute de la căpitanul dr. Dragoș Vlad, tel. mobil 0727.801.506.Biroul de Presa al M.Ap.N.