Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: căpitan Constantin Spânu

 


Comunicat nr. 97


Generalul-maior Teodor Frunzeti – noul director adjunct al S.M.G.


Șeful Statului Major General, general dr. Eugen Bădălan, a participat astăzi, la Buzău, la ședința de analiză a activității Comandamentului 2 Operațional Întrunit ,,Mareșal Alexandru Averescu”, prilej cu care a asistat și la ceremonialul de predare-primire a funcției de comandant al comandamentului menționat.

Începând cu 15 martie a.c., prin ordin al ministrului apărării naționale, generalul maior dr. Teodor Frunzeti, comandantul Comandamentului 2 Operațional Întrunit, a fost promovat în funcția de director adjunct al Statului Major General. La comanda Comandamentului 2 Operațional Întrunit a fost împuternicit generalul de brigadă Ion Chirănescu, care îndeplinește funcția de locțiitor al comandantului din luna august 2005.

Generalul Frunzeti a fost comandant al Comandamentului 2 Operațional Întrunit „Mareșal Alexandru Averescu” din anul 2004. În această calitate a condus activitățile detașamentelor românești din teatrele de operații și a coordonat planificarea, organizarea și conducerea exercițiilor naționale și multinaționale.Compartimentul Relatii Publice
al Statului Major General