Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Carmen Constantin

 


Comunicat nr. 105


Delegație a U.N.Ap. – în Polonia, la un colocviu pe probleme de securitate


O delegație a Universității Naționale de Apărare „Carol I” participă, în perioada 3-6 aprilie a.c., la colocviul cu tema „Schimbările strategiei militare în secolul al XXI-lea”, organizat de Universitatea Națională de Apărare din Polonia.

În cadrul acestei manifestări științifice, care se desfășoară la Varșovia, delegația română, condusă de dr. Constantin Moștoflei, directorul Centrului de Studii Strategice pentru Apărare și Securitate, din cadrul U.N.Ap., va prezenta documentele în vigoare privind strategia de securitate și cea militară ale României, precum și Doctrina operațiilor întrunite ale forțelor armate.

Activitatea își propune să valorifice potențialul de cunoaștere a problematicilor din domeniul securității și apărării și să contribuie, totodată, la dezvoltarea relațiilor româno-poloneze în domeniul învățământului militar superior.
Detalii referitoare la participarea delegației U.N.Ap. la activitatea din Polonia poate oferi maiorul Daniel Marin, ofițerul de relații publice al instituției, telefon 0746.015.148.Biroul de Presa al M.Ap.N.