Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: maior Eliza Guvir

 


Comunicat nr. 114


Delegație U. N. Ap., în Croația


O delegație a Universității Naționale de Apărare „Carol I”, condusă de rectorul acestei instituții, general prof. univ. dr. Mircea Mureșan, va efectua o vizită la diferite instituții militare de învățământ din Croația, în perioada 8 - 11 aprilie a.c.

Cu acest prilej, vor fi analizate subiecte referitoare la formele și nivelurile de pregătire, structurile de conducere didactice, relațiile cu instituțiile civile de învățământ de nivel similar, precum și perspectivele de colaborare prin participări la exerciții sau schimb de profesori și cursanți.

Membrii delegației se vor întâlni cu cadrele și cursanții Colegiului de Război „Ban Josip Jelacic”, unde generalul Mureșan va susține o expunere cu tema „România în drumul spre NATO și participarea la misiuni/operații militare internaționale”.

De asemenea, delegația română va efectua în Croația vizite la Comandamentul Educație și Instrucție, Școala de Limbi Străine, Școala de Cadeți și Comandamentul Forțelor Navale.

Detalii referitoare la participarea delegației U.N.Ap. la activitatea din Croația poate oferi maiorul Daniel Marin, ofițerul de relații publice al instituției, telefon 0746 015148.Biroul de Presa al M.Ap.N.