Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: maior Eliza Guvir

 


Comunicat nr. 114


Delegaie U. N. Ap., n Croaia


O delegaie a Universitii Naionale de Aprare „Carol I”, condus de rectorul acestei instituii, general prof. univ. dr. Mircea Murean, va efectua o vizit la diferite instituii militare de nvmnt din Croaia, n perioada 8 - 11 aprilie a.c.

Cu acest prilej, vor fi analizate subiecte referitoare la formele i nivelurile de pregtire, structurile de conducere didactice, relaiile cu instituiile civile de nvmnt de nivel similar, precum i perspectivele de colaborare prin participri la exerciii sau schimb de profesori i cursani.

Membrii delegaiei se vor ntlni cu cadrele i cursanii Colegiului de Rzboi „Ban Josip Jelacic”, unde generalul Murean va susine o expunere cu tema „Romnia n drumul spre NATO i participarea la misiuni/operaii militare internaionale”.

De asemenea, delegaia romn va efectua n Croaia vizite la Comandamentul Educaie i Instrucie, coala de Limbi Strine, coala de Cadei i Comandamentul Forelor Navale.

Detalii referitoare la participarea delegaiei U.N.Ap. la activitatea din Croaia poate oferi maiorul Daniel Marin, ofierul de relaii publice al instituiei, telefon 0746 015148.Biroul de Presa al M.Ap.N.