Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Maior Eliza Guvir

 


Comunicat nr. 126


DELEGAȚIE EGIPTEANĂ LA U.N.Ap.


O delegație de profesori și studenți ai Academiei Militare „Nasser" din Republica Arabă Egipt efectuează o vizită, în perioada 15-21 aprilie a.c., la Universitatea Națională de Apărare „Carol I", la invitația rectorului acestei instituții, general prof.univ.dr.Mircea Mureșan.

Reprezentanții Universității Naționale de Apărare vor prezenta expuneri referitoare la concepția învățământului militar superior românesc și la participarea Forțelor Armate Române la inițiativele regionale de securitate și în teatrele de operații. De asemenea, împreună cu personalul Centrului Regional pentru Managementul Resurselor de Apărare, va avea loc un schimb de experiență în domeniul pregătirii personalului pentru funcții de conducere.

Vizita se înscrie în cadrul general de dezvoltare a relațiilor bilaterale în domeniul învățământului militar superior cu Republica Arabă Egipt și reflectă preocuparea celor două instituții în prezervarea securității și stabilității regionale și globale.

Jurnaliștii care doresc să primească informații suplimentaredespre această activitate se pot adresa ofițerului de relații publice al instituției, maior Daniel Marin, telefon 0746-015.148.Biroul de Presa al M.Ap.N.