Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 131


Ministrul Atanasiu se întâlnește, la Brașov, cu familii ale militarilor din Irak și Afganistan


Ministrul apărării naționale, Teodor Atanasiu, se va întâlni astăzi, la ora 16.30, la Cercul Militar din Brașov, cu membri ai familiilor militarilor aflați în misiune în Irak și Afganistan.

Au fost invitate să participe la activitatea cu ministrul apărării rudele și soțiile celor 100 de militari din Batalionul 21 Vânători de Munte din Predeal, care sunt la datorie la Basrah, în Irak, precum și ale polițiștilor militari din Brigada 2 Vânători de Munte, aflați în misiune la Kabul, Afganistan.

Cu acest prilej, ministrul apărării se va informa asupra problemelor sociale ale familiilor militarilor și le va oferi copiilor acestora cadouri de Paște.

În cadrul UNAMI (Misiunea ONU de Asistență din Irak), de la Basrah, o companie de vânători de munte participă la asigurarea pazei misiunii și a protecției personalului ONU, la însoțirea convoaielor ONU și organizarea de puncte de control.

Între cei 25 de militari ai plutonului de poliție militară de la Kabul se află și 13 militari din Brigada 2 Vânători de Munte, care îndeplinesc misiuni de control trafic, protecție personalități, patrulare și escortă convoaie umanitare.Biroul de Presa al M.Ap.N.