Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 131


Ministrul Atanasiu se ntlnete, la Braov, cu familii ale militarilor din Irak i Afganistan


Ministrul aprrii naionale, Teodor Atanasiu, se va ntlni astzi, la ora 16.30, la Cercul Militar din Braov, cu membri ai familiilor militarilor aflai n misiune n Irak i Afganistan.

Au fost invitate s participe la activitatea cu ministrul aprrii rudele i soiile celor 100 de militari din Batalionul 21 Vntori de Munte din Predeal, care sunt la datorie la Basrah, n Irak, precum i ale poliitilor militari din Brigada 2 Vntori de Munte, aflai n misiune la Kabul, Afganistan.

Cu acest prilej, ministrul aprrii se va informa asupra problemelor sociale ale familiilor militarilor i le va oferi copiilor acestora cadouri de Pate.

n cadrul UNAMI (Misiunea ONU de Asisten din Irak), de la Basrah, o companie de vntori de munte particip la asigurarea pazei misiunii i a proteciei personalului ONU, la nsoirea convoaielor ONU i organizarea de puncte de control.

ntre cei 25 de militari ai plutonului de poliie militar de la Kabul se afl i 13 militari din Brigada 2 Vntori de Munte, care ndeplinesc misiuni de control trafic, protecie personaliti, patrulare i escort convoaie umanitare.Biroul de Presa al M.Ap.N.