Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 134


Mesajul ministrului apărării naționale cu ocazia Sărbătorilor Pascale


Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, ministrul apărării naționale, Teodor Atanasiu, a transmis astăzi un mesaj pentru întregul personal al instituției militare:

„Sunt onorat să mă adresez dumneavoastră, personalului civil, soldaților, maiștrilor militari și subofițerilor, ofițerilor și generalilor Armatei Române în pragul Sărbătorii Învierii Domnului.

Gândurile noastre, ale conducerii Ministerului Apărării Naționale, se îndreaptă, în primul rând, către cei care se află acum, la mii de kilometri distanță față de casă, și care vor petrece sărbătorile angajați în misiune, având în inimi dorul de casă și de cei dragi. Suntem conștienți de sacrificiile pe care le faceți în fiecare zi în numele Țării și Armatei, ne mândrim cu voi și așteptăm să vă întoarceți cu toții sănătoși acasă!

Soldaților care îndeplinesc misiuni în sprijinul populației afectate de inundații sau care se află în aceste zile la posturi, în unități, le mulțumesc pentru tot ceea ce fac pentru a veni în sprijinul oamenilor sau pentru a asigura liniștea cetățenilor României.

Îmi exprim convingerea că, prin profesionalismul și prin dăruirea cu care acționează, ei vor reuși să-i ajute pe concetățenii noștri să treacă peste dificultățile momentului, dovedind că aprecierea de care se bucură armata română în rândul populației este bine fundamentată.

Am încredere în înțelepciunea tuturor purtătorilor uniformei militare, în capacitatea lor de a înțelege exigențele prezentului și viitorului și în puterea lor de a acționa pentru îndeplinirea programelor pe care ni le-am propus. Sper ca Sărbătoarea Învierii Domnului să ne dea puterea de a privi cu mai mult optimism viitorul și să ne apropie de bunăstarea pe care ne-o dorim. Vă asigur, în acest sens, de sprijinul deplin al conducerii Ministerului Apărării Naționale.

Am garanția că împreună vom reuși să purtăm Drapelul onoarei militare pentru ca România să-și consolideze prestigiul și recunoașterea internațională și să cucerească și reduta integrării în Uniunea Europeană.

Bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet pacea și lumina divină care ne fac mai puternici și mai buni. Vă doresc numai împliniri alături de cei dragi inimilor dumneavoastră.
Hristos a Înviat! „Biroul de Presa al M.Ap.N.