Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 136


Delegație a Universității Naționale de Apărare, în Elveția


O delegație a Universității Naționale de Apărare “Carol I”, condusă de rectorul instituției, general dr. Mircea Mureșan, participă, în perioada 22 – 26 aprilie a.c., la Conferința comandanților instituțiilor militare de învățământ superior, care se desfășoară la Lucerna, Elveția.

Cu acest prilej, profesorii militari români vor fi informați în legătură cu realizările de ultimă oră ale abordării globale a sistemului de învățământ militar și cu privire la cerințele care trebuie îndeplinite de ofițerii participanți la operații multinaționale. De asemenea, ei vor participa la dezbaterile având pe tema implementării cursurilor prin sistemul de învățământ la distanță, ADL.

Participarea delegației române la conferință atestă preocupările învățământului militar național pentru identificarea de noi modalități pentru ca procesul instructiv-educativ să se desfășoare la standardele de eficiență ale învățământului modern.

Informații suplimentare pot fi obținute de la maiorul Daniel Marin, ofițerul de relații publice al instituției, telefon 0746-015.148.
Biroul de Presa al M.Ap.N.