Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Carmen Constantin

 


Comunicat nr. 193


Protocol de colaborare între Universitatea Națională de Apărare „Carol I” și Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir”


Astăzi, 24 mai a.c., ora 14.00, la sediul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir” (Splaiul Unirii, nr. 176) se va semna un protocol de colaborare între această instituție și Universitatea Națională de Apărare „Carol I”.

Colaborarea între cele două instituții vizează armonizarea curriculum-ului universitar în domenii compatibile, realizarea de schimburi de experiență didactică, inițierea de programe de studii universitare și postuniversitare comune, cooperarea în privința activității de doctorat.

De asemenea, vor fi promovate proiecte comune de cercetare științifică la nivel național și internațional și vor fi organizate manifestări științifice comune, inclusiv cu partenerii străini ai celor două instituții.

Acest proiect se înscrie în seria de colaborări, în domeniul științific, pe care Universitatea Națională de Apărare „Carol I” le derulează cu instituții civile de învățământ superior din țară și din străinătate.

Jurnaliștii pot obține informații privind participarea la acest eveniment de la maiorul Daniel Marin, telefon 0746-015.148.Biroul de Presa al M.Ap.N.