Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: maior ing.Valentin Cristea

 


Comunicat nr. 194


Comunicări științifice pe teme de tehnică și tehnologii militare


Agenția de Cercetare pentru Tehnică și Tehnologii Militare, din cadrul Departamentul pentru Armamente, organizează în zilele de 25 și 26 mai a.c., la Cercul Militar Național, cea de a XXXVII-a ediție a Simpozionului științific internațional, pe teme de tehnică și tehnologii militare.

Și-au anunțat participarea personalități din conducerea Ministerului Apărării Naționale, specialiști militari și civili din universități și institute de cercetare, care vor prezenta comunicări științifice, precum și reprezentanți ai unor firme din țară și din străinătate.

Lucrările simpozionului, care vor fi deschise joi, 25 mai, ora 10.00, de ing. Ioan Ion, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Armamente, constituie un cadru de valorificare a potențialului științific național ca o importantă resursă a apărării.

În cadrul unei expoziții organizată cu prilejul simpozionului vor fi prezentate cele mai semnificative realizări ale cercetătorilor Agenției de Cercetare pentru Tehnică și Tehnologii Militare.

Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment vor fi așteptați joi, 25 mai, între orele 9.30 și 9.50, în holul Cercului Militar Național (Salonul Fondatorilor), de maiorul ing. Valentin Cristea, care poate oferi și informații suplimentare despre simpozion.

Departamentul pentru Armamente