Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: maior ing.Valentin Cristea

 


Comunicat nr. 194


Comunicri tiinifice pe teme de tehnic i tehnologii militare


Agenia de Cercetare pentru Tehnic i Tehnologii Militare, din cadrul Departamentul pentru Armamente, organizeaz n zilele de 25 i 26 mai a.c., la Cercul Militar Naional, cea de a XXXVII-a ediie a Simpozionului tiinific internaional, pe teme de tehnic i tehnologii militare.

i-au anunat participarea personaliti din conducerea Ministerului Aprrii Naionale, specialiti militari i civili din universiti i institute de cercetare, care vor prezenta comunicri tiinifice, precum i reprezentani ai unor firme din ar i din strintate.

Lucrrile simpozionului, care vor fi deschise joi, 25 mai, ora 10.00, de ing. Ioan Ion, secretar de stat i ef al Departamentului pentru Armamente, constituie un cadru de valorificare a potenialului tiinific naional ca o important resurs a aprrii.

n cadrul unei expoziii organizat cu prilejul simpozionului vor fi prezentate cele mai semnificative realizri ale cercettorilor Ageniei de Cercetare pentru Tehnic i Tehnologii Militare.

Jurnalitii care doresc s participe la eveniment vor fi ateptai joi, 25 mai, ntre orele 9.30 i 9.50, n holul Cercului Militar Naional (Salonul Fondatorilor), de maiorul ing. Valentin Cristea, care poate oferi i informaii suplimentare despre simpozion.

Departamentul pentru Armamente