Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Căpitan comandor Liliana Tanase

 


Comunicat nr. 277


20 iulie - Ziua Forțelor Aeriene Române


Joi, 20 iulie a.c., de ziua Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul, aviatorii militari sărbătoresc prin ceremoniale militare și religioase, simpozioane și concursuri sportive, în toate unitățile militare, Ziua Forțelor Aeriene Române.

Începând cu ora 9.00, la Monumentul Eroilor Aerului din București va avea loc un ceremonial militar și religios la care vor participa șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, general-locotenent Gheorghe Catrina, alți reprezentanți ai M.Ap.N., ai asociațiilor de veterani de război, cadrelor militare în rezervă și în retragere precum și ai autorităților locale.

La Monumentul Aurel Vlaicu din Bănești, județul Prahova, momentul va fi marcat printr-un ceremonial de depuneri de coroane și prin evoluții acrobatice ale piloților și parașutiștilor sportivi de la Aeroclubul Strejnic.

Jurnaliștii interesați să participe la evenimentul din București pot obține informații suplimentare de la Monica Ardeleanu, telefon 0722.550.293, iar pentru manifestările organizate la Bănești, persoana de contact este locotenent comandorul Dan Hageanu, telefon 0742.212 673.Statul Major al Fortelor Aeriene