Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Maior Daniel Anghel

 


Comunicat nr. 309


Ceremonial dedicat Rechinilor albi, reveniți în țară din Afganistan


Vineri, 4 august a.c., de la ora 11.00, în cazarma Batalionului 341 Infanterie, din Topraisar, județul Constanța, se va desfășura un ceremonial prilejuit de revenirea în țară, din Afganistan, a “Rechinilor albi”, care au participat, în perioada ianuarie - iulie 2006, la operațiunea „Enduring Feedom VIII”.

La ceremonial au fost invitați ministrul apărării, Teodor Atanasiu, șeful Statului Major General, general dr. Eugen Bădălan, șeful Statului Major al Forțelor Terestre, general-locotenent Sorin Ioan, reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, membri ai familiilor militarilor.

Programul activității include decorarea Drapelului de luptă al Batalionului 341 Infanterie, în numele Președintelui României, cu ordinul „Virtutea Militară în grad de cavaler cu însemne de război”. Pe timpul prezenței în Afganistan, “Rechinii albi” au îndeplinit aproximativ 1300 de misiuni în aria lor de responsabilitate.

Jurnaliștii interesați de activitate sunt așteptați, între orele 10.20 și 10.45, la sediul Batalionului 341 Infanterie, Strada Principală, nr.1, Topraisar. Informații suplimentare pot fi obținute de la locotenentul Alice Moldovan, mobil 0722-682.054.

Biroul de Presă al Ministerului Apărării