Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 406


Ceremonial dedicat aviatorilor căzuți la datorie în accidentul din 24 octombrie


Sâmbătă, 28 octombrie a.c., începând cu ora 11.00, la capela Cimitirului Militar Ghencea se va desfășura ceremonialul militar și religios în memoria membrilor echipajului de elicopter care au decedat în urma tragicului accident de aviație care a avut loc pe data de 24 octombrie.

Înmormântarea cu onoruri militare a comandorului Adrian Marinescu și a locotenentului Adrian Cioarbă va avea loc astăzi, la Cimitirul Militar Ghencea III, începând cu ora 12.20.

În cursul zilei de astăzi continuă eforturile de căutare și recuperare, din apele lacului de acumulare Golești, județul Argeș, a trupului neînsuflețit al maistrului militar Constantin Hurchi. La activitate participă scafandri militari de mare adâncime de la Centrul 39 Scafandri Constanța, precum și militari și tehnică de la Brigada 10 Geniu din Brăila.

Ministerul Apărării mulțumește instituțiilor și persoanelor care au sprijinit și continuă să participe la acțiunile desfășurate pentru recuperarea militarilor și a aeronavei.Biroul de Presă al Ministerului Apărării