Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: maior Florin Jipa

 


Comunicat nr. 415


Conferință pe teme de pedagogie militară la București


Cea de-a VII a ediție a Conferinței de Pedagogie Militară, cu tema „Educarea și instruirea ofițerilor pentru interoperabilitate”, se desfășoară la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” din București, în zilele de 2 și 3 noiembrie a.c.

Activitatea este organizată în colaborare cu Asociația Internațională de Pedagogie Militară și reunește 25 de cadre didactice și cercetători de la instituții de învățământ din Austria, Cehia, Elveția, Danemarca, Finlanda, Germania, Israel, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Norvegia, Suedia și România.

Pe parcursul conferinței se va face un schimb de opinii și experiență privind modul cum evoluțiile strategiilor de securitate s-au reflectat în sistemul educațional militar și îndeosebi în programele de pregătire a militarilor în vederea participării la misiuni internaționale.

Jurnaliștii interesați să participe la acest eveniment sunt așteptați vineri 3 noiembrie a.c., între orele 08.20–08.50, la intrarea instituției din Șoseaua Panduri, nr. 68–72.

Informații suplimentare despre desfășurarea conferinței poate oferi ofițerul de relații publice al Universității Naționale de Apărare „Carol I”, maior Daniel Marin, 0746 015 148.Biroul de Presă al Ministerului Apărării