Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cristina Dumitrescu

 


Comunicat nr. 91


Ministrul aprrii a participat la Sesiunea de comunicri tiinifice


Ministrul Aprrii, Teodor Melecanu, a participat joi, 12 aprilie a.c., la deschiderea Sesiunii anuale de comunicri tiinifice cu participare internaional ,,Strategii XXI”.

n alocuiunea pe care a rostit-o cu acest prilej, ministrul Teodor Melecanu a menionat, ntre altele, c sud-estul Europei, unde este situat i Romnia, este zona de pe continent cu cele mai mari riscuri i ameninri la adresa securitii. Teodor Melecanu a remarcat i c statele moderne sunt nevoite s se adapteze pentru a face fa noilor ameninri, ntre care i terorismul.

Ministrul Aprrii a fost invitat de comandantul (rectorul) Universitii Naionale de Aprare ,,Carol I”, generalul Mircea Murean, s viziteze i expoziia de tehnic militar deschis pe perioada desfurrii Sesiunii anuale de comunicri tiinifice cu participare internaional ,,Strategii XXI”. Evenimentul este organizat i gzduit de Universitatea Naional de Aprare ,,Carol I”, se desfoar n zilele de 12 i 13 aprilie a.c., i are ca principal tem de discuie ,,Spaiul sud-est european n contextul globalizrii”.Purttorul de cuvnt al Ministerului Aprrii