Comunicat de presă



Direcţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cristina Dumitrescu

 


Comunicat nr. 91


Ministrul apărării a participat la Sesiunea de comunicări științifice


Ministrul Apărării, Teodor Meleșcanu, a participat joi, 12 aprilie a.c., la deschiderea Sesiunii anuale de comunicări științifice cu participare internațională ,,Strategii XXI”.

În alocuțiunea pe care a rostit-o cu acest prilej, ministrul Teodor Meleșcanu a menționat, între altele, că sud-estul Europei, unde este situată și România, este zona de pe continent cu cele mai mari riscuri și amenințări la adresa securității. Teodor Meleșcanu a remarcat și că statele moderne sunt nevoite să se adapteze pentru a face față noilor amenințări, între care și terorismul.

Ministrul Apărării a fost invitat de comandantul (rectorul) Universității Naționale de Apărare ,,Carol I”, generalul Mircea Mureșan, să viziteze și expoziția de tehnică militară deschisă pe perioada desfășurării Sesiunii anuale de comunicări științifice cu participare internațională ,,Strategii XXI”. Evenimentul este organizat și găzduit de Universitatea Națională de Apărare ,,Carol I”, se desfășoară în zilele de 12 și 13 aprilie a.c., și are ca principală temă de discuție ,,Spațiul sud-est european în contextul globalizării”.



Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării