Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: sergent major Liliana Hanga

 


Comunicat nr. 131


Vizita delegației conduse de șeful Statului Major al Fortelor Aeriene din FrantaO delegație militară condusă de șeful Statului Major al Forțelor Aeriene din Franța, generalul Stéphane Abrial, efectuează, în perioada 2-4 mai a.c., o vizită de lucru în țara noastră, la invitația șefului Statului Major al Forțelor Aeriene Române, general-locotenent Constantin Croitoru.

În cadrul discuțiilor dintre cei doi oficiali vor fi abordate aspecte referitoare la organizarea și structura actuală a Forțelor Aeriene Române, planurile de perspectivă și domeniile de reformă. De asemenea, vor fi prezentate principalele categorii de tehnică din dotare și programele de modernizare, stadiul de pregătire și operaționalizare ale personalului și structurilor Statului Major al Forțelor Aeriene, precum și modul de organizare și desfășurare a procesului de formare, instruire și perfecționare a cadrelor militare din Forțele Aeriene.

În programul vizitei sunt incluse deplasări la Baza 90 Transport Aerian, Comandamentul Operațional Aerian Principal și Baza 86 Aeriană.


Statul Major al Fortelor Aeriene