Comunicat de presă



Direcţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 152


Sesiune de comunicri tiinifice la Academia Tehnic Militar


n Aula Magna a Academiei Tehnice Militare va avea loc joi, 17 mai, ncepnd cu ora 9.00, deschiderea sesiunii anuale de comunicri tiinifice, cu participare internaional, a cercurilor studeneti "CERC 2007".

La manifestare vor participa reprezentani ai academiilor categoriilor de fore ale Armatei Romniei, precum i studeni ai unor instituii de nvmnt superior din Cluj-Napoca, Craiova, Bucureti, Petroani i Ploieti. De asemenea, au fost invitai studeni de la instituii de nvmnt militar din Bulgaria, Cehia, Egipt, Frana i Ungaria.

"CERC 2007" se desfoar pe durata a dou zile i reprezint att un prilej de intensificare i extindere a relaiilor de colaborare a Academiei Tehnice Militare cu instituii militare de nvmnt superior din ar i din strintate, ct i unul de testa calitatea i nivelul actului educaional asigurat studenilor militari.

Jurnalitii interesai de activitate, care se va desfura la sediul Academiei Tehnice Militare din Bucureti, Bulevardul George Cobuc, nr. 81-83, Sector 5, pot obine informaii suplimentare de la cpitanul Cezar Stroe, 0722 583993 sau 0720 448105.



Biroul de Pres al Ministerului Aprrii