Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 152


Sesiune de comunicări științifice la Academia Tehnică Militară


În Aula Magna a Academiei Tehnice Militare va avea loc joi, 17 mai, începând cu ora 9.00, deschiderea sesiunii anuale de comunicări științifice, cu participare internațională, a cercurilor studențești "CERC 2007".

La manifestare vor participa reprezentanți ai academiilor categoriilor de forțe ale Armatei României, precum și studenți ai unor instituții de învățământ superior din Cluj-Napoca, Craiova, București, Petroșani și Ploiești. De asemenea, au fost invitați studenți de la instituții de învățământ militar din Bulgaria, Cehia, Egipt, Franța și Ungaria.

"CERC 2007" se desfășoară pe durata a două zile și reprezintă atât un prilej de intensificare și extindere a relațiilor de colaborare a Academiei Tehnice Militare cu instituții militare de învățământ superior din țară și din străinătate, cât și unul de testa calitatea și nivelul actului educațional asigurat studenților militari.

Jurnaliștii interesați de activitate, care se va desfășura la sediul Academiei Tehnice Militare din București, Bulevardul George Coșbuc, nr. 81-83, Sector 5, pot obține informații suplimentare de la căpitanul Cezar Stroe, 0722 583993 sau 0720 448105.Biroul de Presă al Ministerului Apărării