Comunicat de presă



Direcţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Puiu ȘARAMET, 0723 551318

 


Comunicat nr. 183


FESTIVALUL DE UMOR CAZON „PODUL MINCIUNILOR”- EDIȚIA A XVII-a -


Cea de-a XVII-a ediție a Festivalului de umor cazon „Podul Minciunilor” se va desfășura la Cercul Militar Sibiu în perioada 5-8 iunie 2007. Acest proiect cultural este finanțat, în acest an, de Consiliul Local Sibiu și este înscris în programul „Sibiu – Capitală culturală europeană”.

Peste 120 de umoriști, reprezentând instituții militare de învățământ și cercuri militare se vor întrece la patru secțiuni artistice: creație umoristică, interpretare, videoclip, fotografie și grafică satirică.


***

Festivalul de umor cazon „Podul Minciunilor” este o manifestare culturală de tradiție, organizată de Ministerul Apărării. Pe parcursul celor 16 ediții, s-au reunit numeroși umoriști, reprezentanți ai celor mai diverse genuri, care și-au pus în valoare creativitatea și calitățile interpretative, oferind publicului spectator momente apreciate.

Cu fiecare ediție probele de concurs s-au diversificat, iar prestigiul acestui festival a crescut, prin cooptarea în juriu a unor personalități de marcă ale umorului românesc și prin includerea sa în programul unor manifestări naționale și internaționale de amploare.



Biroul Informare publica al Statului Major General