Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt.col. Liviu Dragoman, 0728 083 260

 


Comunicat nr. 220


Invitaie la „Cursul pentru jurnalitii care transmit din zone de conflict”


Direcia Informare i Relaii Publice a Ministerului Aprrii, n colaborare cu Statul Major General, organizeaz cea de-a patra ediie a „Cursului pentru jurnalitii care transmit din zone de conflict”.

Cursul, care se va desfura n perioada 16-20 iulie a.c., n dou uniti militare ale Statului Major al Forelor Terestre, din Bucureti i Predeal, are ca scop pregtirea jurnalitilor pentru situaiile n care s-ar putea afla n zonele de conflict sau cu nivel de risc ridicat.

Jurnalitii vor primi informaii despre muniii i ncrcturi explozive, capcane i mine antipersonal, precum i despre msurile de acordare a primului ajutor i comportamentul la punctele de control i n situaii de captivitate.

n vederea asigurrii unui antrenament intensiv i a unei instruiri eficiente, numrul jurnalitilor care vor participa la aceast ediie va fi limitat la 14.

Formularul de nscriere, care poate fi obinut accesnd pagina de web www.mapn.ro/corespondenti, va fi transmis, dup completare, mpreun cu recomandarea instituiei de pres la care jurnalistul i desfoar activitatea, la Direcia Informare i Relaii Publice pn la data de 6 iulie 2007.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare este locotenent-colonel Liviu Dragoman, telefon 402 3400, interior 1011 608, mobil 0728 083 260.
Biroul de Pres al Ministerului Aprrii