Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt.col. Liviu Dragoman, 0728 083 260

 


Comunicat nr. 220


Invitație la „Cursul pentru jurnaliștii care transmit din zone de conflict”


Direcția Informare și Relații Publice a Ministerului Apărării, în colaborare cu Statul Major General, organizează cea de-a patra ediție a „Cursului pentru jurnaliștii care transmit din zone de conflict”.

Cursul, care se va desfășura în perioada 16-20 iulie a.c., în două unități militare ale Statului Major al Forțelor Terestre, din București și Predeal, are ca scop pregătirea jurnaliștilor pentru situațiile în care s-ar putea afla în zonele de conflict sau cu nivel de risc ridicat.

Jurnaliștii vor primi informații despre muniții și încărcături explozive, capcane și mine antipersonal, precum și despre măsurile de acordare a primului ajutor și comportamentul la punctele de control și în situații de captivitate.

În vederea asigurării unui antrenament intensiv și a unei instruiri eficiente, numărul jurnaliștilor care vor participa la această ediție va fi limitat la 14.

Formularul de înscriere, care poate fi obținut accesând pagina de web www.mapn.ro/corespondenti, va fi transmis, după completare, împreună cu recomandarea instituției de presă la care jurnalistul își desfășoară activitatea, la Direcția Informare și Relații Publice până la data de 6 iulie 2007.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare este locotenent-colonel Liviu Dragoman, telefon 402 3400, interior 1011 608, mobil 0728 083 260.
Biroul de Presă al Ministerului Apărării